Hjälp som företagare

Att ta in expertis utifrån inom de områden där man känner sig svagast, är en fördel och något som kan få hela verksamheten att utvecklas och bli mer lönsamt. Det kan handla om hjälp med värderingar, analys eller köp av andra företag, som brukar kallas för Corporate Finance, som man hittar mer om här. Det kan också handla om marknadsföring och strategier online.

En av de senaste trenderna är att många av de stora IT-bolagen värderas högt, som man kan läsa om hos DN.  Medan vissa analytiker spår att risken finns för en ytterligare bubbla inom IT-branschen introduceras allt fler bolag på börsen till höga värderingar.

Tips för företag på webben

Känner man sig säker som företagare men mer osäker kring hur ens närvaro kan se ut på webben, finns det hjälp att få. En hel del aktörer och företag har stora kunskaper i ämnet och kan guida och ge råd för dem som är villrådiga. För detta finns det såväl traditionella kurser, föreläsare och inspirerande kurser och seminarier online. Klippet nedan visar ett smakprov på ett av alla de alternativ som finns.