Guldkornen i din iPhone

När det kommer till våra smarta telefoner spelar de större och större roll i våra liv. Vad många dock inte vet är att våra iPhones rymmer på mycket mer funktionen än vad de flesta känner till. Visste du att du kan lära din telefon smarta förkortningar?

3291591-macintosh-loggaAtt handla iphoneladdare hos batteriexperten.com är inga konstigheter, inte heller att köpa ett nytt skal som skyddar. Men, för att lyfta sin telefon ännu mer finns det mängder av olika funktioner som vi inte känner till som Apple lagt in för att förhöja. För alla som känner sig lite trötta på sin telefon listar nu Nyheter24 många bra tips som ger din telefon nytt liv. Kanske kommer detta resultera att iPhone-försäljningen börjar stiga igen?

Superhacksen

“—> Öppna sajten du vill söka på i webbläsaren Safari
—> Tryck på sökfältet högst upp och skriv in vad du vill söker efter
—> Scrolla ner bland förslagen som dyker upp under till du kommer till “På den här sidan (x träffar)”
—> Nu visas sökorden markerade i texten på sidan du är inne på!”

Citatet ovan talar om hur du ska göra för att söka på ett ord när du är inne i webbläsaren. Något som man enkelt kan göra på sin dator – men självfallet även i sin telefon. Vidare så kan man lära sin telefon smarta förkortningar, göra tidsinställningar så man inte blir väckt av notiser samt även gömma appar som man inte använder så ofta. Sist men inte minst, hur många gånger har man scrollat i en sms-konversation för att leta efter en bild. Detta kan man enkelt undvika genom att gå in på meddelandet och sedan klicka på detaljer i det högra hörnet. Då dyker alla bilder upp på en gång.