Egen firma utan att ha firma

Tidigare har vi skrivit om det smarta i att ta in expertis utifrån när man inte känner sig trygg som egen företagare. Exempelvis kan man få hjälp med marknadsföring, strategier online, analyser med mera. På så vis kan man lättare fokusera på det som företag har fokus på – istället för att röra runt bland saker som man inte vet speciellt mycket om.

En av de senaste sakerna som har kommit, vilket verkligen är ultimat för den som vill starta eget företag men inte orkar/kan ta tag i saker som ekonomi och dylikt är att betala sina fakturor utan att ens ha ett egen företag.

Lämna matten till någon som kan

Låter det galet? Det är förståeligt. För den som endast vet de traditionella sätten att ha företag kan de nymodigheter som nu dyker upp vara väldigt förvirrande. Det är dock väldigt enkelt. Har man ett stort företag, med flera anställda är det såklart inte att rekommendera. Då är det bättre att  fortsätta som man alltid har gjort. Men, om det är som så att man kanske har funderat på att starta en egen firma, men fasat för det ekonomiska med att räkna ut moms, skatter och ens veta hur man fakturerar och med det struntat i det är detta en underbar sak.

Så här fungerar det

Du kollar helt enkelt upp en av de firmor som erbjuder tjänsten och fyller i dina uppgifter. Därefter kan du registrera dina fakturor genom att fylla i kunden, organisationsnumret, antalet timmar och belopp som du ska ha per timme. Företaget sammanställer sedan allting och skickar ut en faktura till de som ska betalas. Du får sedan in pengarna på ditt konto när fakturan har betalats, utan några som helst konstigheter. Detta gör det otroligt lätt att starta eget och förhoppningsvis kommer det också innebära att allt fler vågar satsa på sina drömmar och ta steget mot en egen firma.

Vill du veta mer om den här tjänsten bör du läsa den här artikeln där man mer ingående förklarar hur det fungerar samt visar på vilka som erbjuder tjänsten.

Lycka till!